Over ons

Wij zijn Gerland en Debby en hebben 4 kinderen; Daan, Inge, Emma en Saar.  Samen hebben wij een voorliefde voor kamperen. Dit hebben wij de afgelopen 10 jaar op verschillende manieren gedaan: met een oude vouwwagen, een caravan op een seizoensplek, een camper en toen toch maar weer een vouwwagen. De droom om een eigen camping te beginnen begon toen onze kinderen nog klein waren. Omdat Daan en Inge een andere moeder hebben wilde we het liefst zo lang mogelijk de zorg voor hun blijven delen en stelde we onze plannen uit. Ondertussen bleven wij in de gaten houden wat er allemaal te koop was. Het was al snel duidelijk dat Frankrijk voor ons het ideale land is. Een fijn klimaat, veelzijdig in natuur en cultuur, ruimte en goed te bereizen vanuit Nederland.

Na verschillende campings te hebben bekeken in de zomer van 2020 kwamen we op Le Petit Chaumont en werden direct verliefd. De omgeving, de rust, de sfeer en de schitterende boerderij. “Hier kunnen wij ons thuis voelen”, dachten we. De eigenaresse Trudy bood ons aan om een nacht in de gite te blijven. Hierdoor werd ons enthousiasme alleen maar groter. Eenmaal terug in Nederland, in het leven van alledag werd het voor ons duidelijk. We gaan de knoop doorhakken en naar Frankrijk! Met heel erg veel zin zijn we dit avontuur nu aan het voorbereiden. Vanaf half Februari komt onze droom uit en zijn wij eigenaar van deze mooie camping. Trudy en haar man hebben met liefde en aandacht deze plek opgebouwd, en het is voor ons een eer om dit voort te mogen zetten.

Wij gaan een aantal aanpassingen doen zodat het ‘onze’ plek wordt. We hopen dat we de komende jaren heel veel mensen een mooie vakantie mogen bezorgen. Tot snel in Saint Priest en Murat!